ugyfelszolgalat@bonavilmos.hu
+36 20 56-53-999

Bemutatkozás

Üdvözlök mindenkit aki felkereste a Weboldalam!

Bóna Vilmos vagyok, 1989-től tanítok gépjárművezetést. A 28 év alatt kb. 2700 embert tanítottam meg vezetni, különböző kategóriákban. 2013 májusában megalakítottam a BÓNA VILMOS Autósiskola Kft.-t.  Törekedtem arra, hogy az iskolámban csak olyan oktatókat alkalmazzak, akik szeretik a szakmájukat és szakmailag elismertek. Csupán 6 hónap elég volt ahhoz, hogy iskolám a legnagyobbak közé nője ki magát, amit nagyban köszönhetek azoknak az ismerőseimnek akik segítettek megosztani a különböző közösségi oldalakon az autósiskolám hirdetéseit. A szegedi autósiskolák közül olyan szeretnék lenni, aki rendesen megfizeti az oktatóit, de ugyanakkor még sem a legdrágább lenni a piacon. Tanuló-és oktatóbarát autósiskola. Úgy érzem ezt meg is valósítottam!

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy aki szeretne megtanulni vezetni, mindent megtudjon időben, amire kíváncsi. Ne a későbbiekben érje meglepetés, hogy mi mennyibe kerül! 

Több éve azt tapasztalom , hogy a tanulók nem mindig tudják, melyik iskolát válasszák.
Sokan a legolcsóbbat keresik, van akik a legdrágábbat. Nem biztos, hogy az a legolcsóbb iskola, amelyik azt hirdeti magáról, és nem biztos, hogy az a legjobb, amelyik a legdrágább. Vannak olyan iskolák is, akik úgy próbálnak tanulót szerezni, hogy a többieket elmondják minden rossznak és csak az övéké a tökéletes, én nem akarok ebbe a hibába esni, ezért mindenkinek azt ajánlom jól nézzen szét a piacon. Hiába jó az iskola, ha az oktató kevésbé magyarázza el a feladatokat, hiába olcsó az óra, sokkal több kell belőle! Érdemes először is egy jó oktatót keresni, és majd ő segít az iskola kiválasztásában, és talán még a beiskolázásban is. Hogy ki a jó oktató? Nem biztos, hogy az, akinek kevés tanulója van, vagy aki csak csendben ül és nem mond semmit, vagy netán soron kívül be tudja osztani vezetni.

Sajnos a legtöbb problémát az okozza, hogy mint minden szakmában az oktatásban is országosan kevés az oktató a tanulók számához képest és mivel hetente 48 órát oktathatnak így kissé tovább tart egy jogosítvány megszerzése, mint pár évvel ezelőtt, mikor egy oktató annyit oktathatott amennyit akart. Sokan sokallják az órákat, de sajnos már nem az van mint régen volt, hogy 30 órából lelehetett vizsgázni, sokkal több a vizsgaidő és a forgalom is sokkal nagyobb, ezért ha valamelyik szülő nem érti miért kell még órákat venni, üljön be az órára és nézze meg hogy vezet a gyermeke, ez a legegyszerűbb mód meggyőződni hol is tartanak az oktatásban!

Az Autósiskolákban többnyire alvállalkozók oktatnak, így megesik az is, hogy egy oktató több iskolánál is dolgozhat, mivel országosan kevés az oktató, érdemes időben elkezdeni a jogosítvány megszerzését. Sajnos minden iskolánál van, hogy a tanuló nincs megelégedve az oktatóval, nálunk is előfordul ilyen, ilyenkor érdemes az ügyfélszolgálatunkhoz fordulni, vagy hozzám, és segítünk olyan oktatót választani, aki az Ön igényeinek jobban megfelel!

Mindenkinek van több olyan ismerőse, akinek már van jogosítványa!
Már az is nagy segítség, ha megkérdezi tőlük, hogy voltak megelégedve az iskolával, vagy az oktatóval. Ahány ember, annyiféle, ezért még ez sem mindig jön be. Lehet, hogy az oktató mégsem szimpatikus, ekkor szokott bekövetkezni az oktatóváltás. A tanulás szempontjából fontos, hogy kivel töltünk el minimum 30 vagy ennél is több órát a gyakorlati oktatás során, és az sem mindegy, milyen légkörben…

Ha komolyan gondolja, hogy belevág a tanulásba, érdemes végiglapozni az oldalt, több mint ezer volt tanulóm névsorát is megtalálhatja az oldalamon, ha van köztük ismerős, kérdezzen tőlük. Ajánlom az aktuális kedvezmények oldalát is, mert tudom, mindenkit mindig az érdekel, mennyibe fog ez nekem kerülni. (Érdemes a szerződést elolvasni, mert sokan nem tudják, hogy minden iskolánál úgy van, ha valaki kap kedvezményt, akkor ha iskolát vált ezt a kedvezményt ki kell fizetni annak az iskolának ahol ezt a kedvezményt kapta! Ezért érdemes iskolán belül oktatót váltani.)

Aki nálam szeretne tanulni vezetni, kortól függetlenül nyugodtan keressen bármelyik elérhetőségemen.

Köszönöm, hogy megkeresett, és remélem, sikerült segíteni a választásban…