• call
  Telefonszám: +36 20 56-53-999
 • mail
  E-mail cím: bonavi.auto@gmail.com
 • location_on
  Irodánk: 6721 Szeged, Szilágyi u. 2. I. em. 103-104

A NAGY KÉRDÉS: OKTATÓT VAGY AUTÓT VÁLASSZUNK?

 • Blog
 • A NAGY KÉRDÉS: OKTATÓT VAGY AUTÓT VÁLASSZUNK?
 • Ha a KRESZ vizsga pipa, akkor itt az ideje, hogy komolyabb vizekre evezzünk – indulhat a következő kaland: a forgalomban való vezetés. Na de mivel vagy kivel ugorjuk meg ezt az újabb mérföldkövet? Támaszkodjunk ismerőseink véleményére vagy belső megérzéseinkre és oktatót válasszunk magunk mellé, VAGY dobjunk félre mindent és inkább egy négykerekű bajtárshoz ragaszkodjunk az elkövetkezendő időben?

  Mi, a Bóna Vilmos Autósiskolában, rendkívül ügyelünk arra, hogy nagy autóparkkal és profi oktató kollegákkal várjuk a tanulni vágyókat. Lehetőséget adunk és kínálunk arra, hogy a hozzánk érkező jogosítványszerzők saját maguk dönthessék el, hogy kivel és milyen formában szeretnék a forgalmi vezetést eltölteni. A rutin és a vezetési tapasztalat nálunk nem képezhetik alku tárgyát, ugyanis fiatalabb és idősebb oktatóink egyaránt óriási vezetői tudással rendelkeznek. Sok tanulónk érkezik egyébként konkrét igényekkel és tudatos, konkrét oktatóválasztással – rengetegen ugyanis már korábban, ismerőseik tapasztalataiból merítkezve választják iskolánkat, illetve iskolánk valamely oktatóját.

  Te egyébként tisztáztad már magadban, hogy neked speciel mire van szükséged ahhoz, hogy koncentráltan tudj a volán mögött ülni? Egy, az átlagnál is türelmesebb emberre? Egy lazább, fiatalosabb segítségre? Egy idősebb, több százezer kilométer tapasztalattal rendelkező kollegára? Oktatóválasztás előtt mindenképpen tisztázd magadban ezt a kérdést, ugyanis ahány ember – annyi igény. Az ismerősi ajánlás egyébként egy szuper és működő dolog, de nem biztos ám, hogy neked is arra a lazaságra van szükséged a forgalmi órákon, mint a legjobb barátnődnek. Ha veszed a fáradságot és besétálsz irodánkba, akkor mi is nagyon szívesen segítünk a döntésben – az évek alatt szerencsére elég nagy rutinunk lett abban is, hogy felderítsük és összehozzuk a legjobb és legsikeresebb oktató-tanuló párokat.

  A megfelelő mentor mellett a másik fontos magabiztosságot adó pont: az autó kérdése. Olyan gépjárművön szeretnél megtanulni vezetni, mint a családi kocsitok? Kombihoz ragaszkodnál, hogy „nehezített” terepen tanulj? Kis, könnyen mozgó, forgolódó típusra szeretnél lecsapni? Félsz a benzines típusoktól, így dízel párti vagy? Akármi is álljon a döntésed hátterében – nálunk kedvedre válogathatsz a kínálatból! Ha az autóválasztásod jól sül el és magabiztosan elsajátítod az autóvezetés minden csínját-bínját, akkor a jogosítványod megszerzését követően nagyobb eséllyel fogsz egy – akár – teljesen ismeretlen autó vezetői székében is eredményesen navigálni.

  Ragaszkodj tehát bármihez is: autóhoz vagy oktatóhoz, az eredmény csakis akkor lesz teljes, ha önbizalommal, élvezettel és kíváncsisággal fogod a kormányt és jelen vagy a forgalomban – minden porcikáddal.