• call
  Telefonszám: +36 20 56-53-999
 • mail
  E-mail cím: bonavi.auto@gmail.com
 • location_on
  Irodánk: 6721 Szeged, Szilágyi u. 2. I. em. 103-104

SZEGEDI AUTÓSISKOLA, AKI E-LEARNINGGEL VÁRJA A TANULNI VÁGYÓKAT!

 • Blog
 • SZEGEDI AUTÓSISKOLA, AKI E-LEARNINGGEL VÁRJA A TANULNI VÁGYÓKAT!
 • Sokakat bizony csak az a fránya időhiány tart vissza a jogosítványszerzéstől. Fiatalabbaknál az iskola, idősebbeknél pedig a munkahely igényel komoly időmenedzsmentet, pláne akkor, ha pluszban még a kis szabadidőnket is szeretnénk hasznosan eltölteni. Kötelezettségek – szórakozás – jogsi. Vajon összeegyeztethető ez a bűvös hármas? És ha igen, hogyan?

  A szó és a megoldás, a fentebb már említett problémára: az E-learning. Az autósiskolánkban is egyre népszerűbb tanulási forma mentsvár lehet az időhiányban szenvedőknek. Modern, gyors, kényelmes és a legjobb, hogy az ismeretanyag – napszaktól függetlenül – bármikor a rendelkezésünkre áll. Ha időnk úgy engedi, akkor iskolából hazafelé tartva a buszon, vagy egy hosszabb munkahelyi ebédszünetben is bátran nekiállhatunk felkészülni a KRESZ vizsgánkra. Nem kell délután még tantermi tanfolyamra rohannod, ráadásul arra se leszel rákényszerítve, hogy bizonyos délutánjaidat egy iskolapad fogságában töltsd. Ugye, hogy ebben a rohanó világban ez igazi megváltás?

  A tananyag maradéktalan elsajátításában az E-titán nevezetű keretrendszer fog segíteni. Az interaktív animációk és a gyakorlati (szituációs) példák rendkívül hatékonyan fognak felkészíteni az előtted álló megmérettetésre. A tanulás megkezdéséhez egyébként csupán egy kis ráérő idő, egy számítógép és internetkapcsolat fog kelleni. Az e-learning rendszer további előnyös tulajdonsága, hogy folyamatos visszaigazolást ad a felkészültségedről – a tanulást segítő tesztekkel például témakörönként van lehetőséged arra, hogy ellenőrizd KRESZ tudásodat.

  Az E-titán lehetőséget nyújt neked az önálló, saját szabályaid szerinti tanuláshoz. Az időbeosztást és a tananyagra szánt tempót te határozod meg. Nincs megtiltva, hogy egy-egy témánál hosszabban is elidőzz, a KRESZ szabályokat pedig nem kell vezényszóra, egy szusszanásra magadba gyömöszölnöd. Ha elfáradtál, nyugodtan kelj fel a számítógép mellől, ha pedig szívesen kalandoznál a közlekedési táblák világában, akkor pedig kalandozz kedvedre! Tudáspróbák, elektronikus tesztkitöltés, interaktív, életszerű feladatok – a keretrendszer többek között ilyen fantasztikus lehetőségekkel is várja a tanulásra éhes leendő jogosítvány tulajdonosokat.

  A Bóna Vilmos Autósiskola egyébként a világszinten is népszerű e-learning mellett, vidám hangulatú tantermi KRESZ tanfolyamokkal is színesíti a szolgáltatás listáját. Szívügyünk a precizitás, a rugalmasság és a tudás átadása, ezért nagy szeretettel és lelkesedéssel készülünk a Te fogadásodra is, amennyiben úgy döntesz, hogy velünk „jogsizol”. ☺