• call
  Telefonszám: +36 20 56-53-999
 • mail
  E-mail cím: bonavi.auto@gmail.com
 • location_on
  Irodánk: 6721 Szeged, Szilágyi u. 2. I. em. 103-104

Rólunk

 • Főoldal
 • Rólunk
 • Üdvözlök mindenkit, aki felkereste a Weboldalam!  Bóna Vilmos vagyok, 1989-től tanítok gépjárművezetést. A 32 év alatt közel 2500 embert tanítottam meg vezetni, különböző kategóriákban. 2013. májusában megalapítottam a BÓNA VILMOS Autósiskola Kft.-t. Törekedtem arra, hogy az autósiskolámban csak olyan oktatókat alkalmazzak, akik szeretik a szakmájukat és szakmailag elismertek.

  Ez annyira jól sikerült, hogy csupán 6 hónap elég volt ahhoz, hogy iskolám a legnagyobbak közé nője ki magát, amit nagyban köszönhetek azoknak az oktatóknak, akik a kezdetektől hittek bennem és munkájukkal segítettek az Iskola minőségének megtartásában. Oktatóimnak köszönhetően évek óta az egyik legeredményesebb Autósiskola a Bóna Vilmos Autósiskola Kft. Több éve azt tapasztalom , hogy a tanulók nem mindig tudják, melyik autósiskolát válasszák, mindenkinek azt ajánlom, érdemes először is jó alaposan végig nézni az autósiskolák weboldalát, mert sokszor az mindent elárul! Sokan azt mondják az övéké a legjobb, itt érdemes megnézni a VSM, azaz a Vizsga sikerességi mutató - számot, amit minden Autósiskola saját weboldalán köteles feltüntetni! Az sem mellékes, hogy az óradíjaknál pontosan megjelölik-e, hogy melyik oktató milyen óradíjjal oktat! Többen csalódottan keresnek fel bennünket, hogy másik iskolánál ennyi volt a minimum óradíj, de olyan oktató a földön nem volt, de tudnak ajánlani helyette több ezer forinttal drágábbat aki akár azonnal eltudja kezdeni az oktatást.

  Nem utolsó sorban érdemes egy jó oktatót keresni, és majd ő segít a megfelelő Autósiskola kiválasztásában, viszont ekkor érdemes rákérdezni az árakra is!

  Hogy ki a jó oktató? Szerintem az ismeretségi körben mindig lesz olyan, aki nemrégiben vizsgázott. Ez esetben már az is nagy segítség, ha megkérdezi tőlük, hogy voltak megelégedve az oktatóval. Ahány ember, annyiféle, ezért még ez sem mindig jön be. Lehet, hogy az gépjármű oktató mégsem rokonszenves, ekkor szokott bekövetkezni az oktatóváltás. A tanulás szempontjából fontos, hogy kivel töltünk el minimum 30 vagy ennél is több órát a gyakorlati oktatás során, és az sem mindegy, milyen légkörben. Sokan sokallják az órákat, de sajnos már nem az van, mint régen volt, hogy 30 órából le lehetett vizsgázni, sokkal több a vizsgaidő és a forgalom is sokkal nagyobb, ezért ha valamelyik szülő nem érti, miért kell még órákat venni, üljön be az órára és nézze, meg hogy vezet a gyermeke, ez a legegyszerűbb mód meggyőződni hol is tartanak az oktatásban! Az autósiskolákban többnyire alvállalkozók oktatnak, én sok éves tapasztalatom alapján merem azt állítani, hogy az én autósiskolámban van a legtöbb jó oktató, érdemes utána járni! Az oktatóim több mint 80%-a csak nálam oktat, és érdeke, hogy jó munkát végezzen! Sajnos minden autósiskolánál van, hogy a tanuló nincs megelégedve az oktatóval, nálunk is előfordult már ilyen, ilyenkor érdemes az ügyfél-szolgálatunkhoz fordulni, vagy hozzám, és segítünk olyan oktatót választani, aki az Ön igényeinek jobban megfelel!

  Ha az autósiskolán múlna, ki milyen szájízzel távozik tőlünk, biztosítom, hogy csak pozitív élményekkel lenne teli mindenki, és ez vonatkozik a többi autósiskolára is, mert az elégedett ügyfélnél nincs jobb! Hangsúlyozom, hogy az oktató és tanuló közötti viszony a legfontosabb, ezért ha valaki nem szól, hogy nem elégedett az oktatóval, akkor nem tudunk segíteni. Ajánlom az időszerű kedvezmények oldalát is, mert tudom, mindenkit mindig az érdekel, mennyibe fog ez nekem kerülni. (Érdemes a szerződést elolvasni, mert sokan nem tudják, hogy minden autósiskolánál úgy van, ha valaki kap kedvezményt, akkor, ha el szeretne menni a tanfolyam befejezése előtt, ezt a kedvezményt ki kell fizetni annak az iskolának ahol ezt a kedvezményt kapta! Ezért érdemes autósiskolán belül oktatót váltani.) Köszönöm, hogy megkeresett, és remélem, sikerült segíteni a választásban.